Wit op wit op wit

Een ideale gelegenheid om naar de juwelier te gaan, is een ring. Het wit op wit op wit voor ringen klinkt wellicht over de top, maar dat is het zeker niet! Alle juweliers kunnen je dan vertellen en ook een online juwelier zal dit in zijn informatie melden. Een ring met kleine diamantjes over de hele ring is wit op wit op wit de nieuwe trend bij juweliers voor verlovingsringen. De Edwardiaanse stijl komt helemaal terug, met dank aan het huwelijk van William en Kate. Zoek vooral een juwelier online voor voorbeelden. Dus denk aan een grote steen met een klassieke vorm. Geen kleine diamanten meer, de toekomst voor ringen ligt momenteel bij een grote steen met kleine steentjes er omheen. En die ringen liggen uiteraard bij de juwelier!

Parels

Nog een uitstekende mogelijkheid om juweliers (juwelier online natuurlijk ook goed!) te bezoeken is toch wel het boegbeeld uit de jaren ’60: parels! Veel armbanden en kettingen, en uiteraard oorbellen. De parelen oorbel is een klassieker in zijn oorbellen soort. Vraag dat maar aan de juwelier. Het is dus niet vreemd dat deze trend eens in de zoveel tijd gewoon weer helemaal hot is. Draag je parels niet zomaar, kies er een speciaal moment voor! Parels zijn glamorous en ontzettend stijlvol, vooral als je er geschikte kleding bij draagt. Dat kan iedere juwelier je vertellen.

Laagjes

Juweliers werken het liefst met fonkelende, schijnende sieraden. Maar elke juwelier weet dat er genoeg variatie bestaat. Zo is de beste manier om een simpele outfit te upgraden het gebruiken van laagjes sieraden. Armbanden en kettingen in laagjes in dit geval. Deze kun je bij een juwelier maar ook bij een juwelier online met gemak krijgen. De trend is hard to miss, je kunt het simpel aanpakken door een ketting (kan ook via gewone juweliers of via de online juwelier) om je pols te doen en deze als armband te dragen: het heeft hetzelfde effect. Armbanden en kettingen in verschillende lagen kun je dragen zoals je zelf wilt. Elk materiaal is te gebruiken, zilveren kettingen met parels en kristallen zijn altijd goed. Vraag vooral hoe juweliers je kunnen helpen, zowel een gewone juwelier als een juwelier online!

Chandelier oorbellen

Zeer goed te vinden bij juweliers en de online juwelier: voor bungelende oorbellen kies je de chandelier oorbellen, oftewel kroonluchters. Nee, je loopt niet rond met lampen in je oren, maar dankzij de laagjes hebben de chandelier oorbellen zeker iets weg van een kroonluchter. Oorbellen met steentjes, kleurtjes, kraaltjes of kettinkjes… een chandelier oorbel is werkelijk te verkrijgen in elke soort en maat. En kleur! Juweliers bieden oorbellen in vele soorten en maten, dus kijk vooral bij een juwelier online waar het aanbod uitgebreider is!

Plastic en leer

Bij een online juwelier misschien wat minder te vinden, maar inderdaad: plastic! Met plastic armbanden kun je alle kanten op wegens de onvoorstelbare hoeveelheid vormen en maten. Waar je bij de juwelier vooral stenen en bling tegenkomt, is bij plastic elke kleur mogelijk, of je nu een doorzichtige armband, een regenboogpatroon of een felblauwe armband met gouden sterretjes wilt dragen. Dat geldt ook voor leer. Niet alleen te gebruiken voor dure handtassen! En bij juweliers ligt genoeg leer, ook zeker bij een online juwelier. Een leren armband om je pols is de trend. Dat kan een brede armband met touwtjes zijn, maar ook armbanden in een kleur met een drukknoop of een gesp. Veel juweliers spelen in op deze trend, want leer is niet langer alleen voor bikers!

Statement ketting

Hier kunnen juweliers zeker iets mee. Statement sieraden zijn niet alleen super trendy, je gaat direct mee in de trend. Pas wel je kleding hier op aan! Neutrale en solide kledingstukken zijn okee. Statement kettingen –van de juwelier of niet- zijn groot, met gigantische stenen en funky, excentrieke designs. De mix van metalen als brons, zilver en goud is een hoogtepunt voor deze kettingen. Veel kleuren voor een Afrikaanse invloed zijn ook goed te gebruiken. Juweliers opgelet: waar eerst kleine juwelen en steentjes de trend voor statement kettingen waren, worden deze nu dus veel groter en opvallender.

Cocktail ringen

Voor deze trend heb je de betere juweliers nodig. Een juwelier online kun je gelukkig snel en makkelijk checken zonder teveel tijd kwijt te zijn. De cocktail ring is er namelijk niet zo maar eentje. Deze must have voor fashionista’s is een ring met een grote, zeer opvallende vorm. Vaak is dit model opgebouwd uit steentjes, felgekleurd en fonkelend. Juweliers houden ervan! Van olifant tot vogel tot zonnebloem: de kleuren zijn gepast en sterken het idee achter de ring alleen maar aan. De ringen zelf zijn van goud of zilver, maar brons en koper kan ook gewoon. Niet alleen is dat goedkoper, je ziet de ring zelf toch niet! Let bij de gewonen of online juwelier dus wel op wat voor materiaal er gebruikt wordt. Het kan een hoop schelen!