Pandora armbanden

De armbanden van Pandora zijn bij juweliers wereldwijd een regelrechte hit. Zowel bij de gewone juwelier als de online juwelier. De collectie is uitgevoerd in glas, zilver, en goud. De armbanden met bedels zijn vooral erg populair, elk half jaar komt er bij de juwelier een groot aantal nieuwe varianten bij. Voor elk moment een andere kleur: Pandora is altijd op de hoogte van de laatste modekleuren en –trends. Iedere juwelier online weet dat Pandora het goed doet.

Dolce & Gabbana kettingen

Uiteraard mogen de juweliers van Dolce & Gabbana niet ontbreken in de lijst van Juwelier Online. Wie echt fashionable wil zijn met kettingen, mag D&G natuurlijk niet overslaan. De collecties van Dolce & Gabbana zijn al jaren geprezen en hoog aangeschreven en dat is niet zonder reden. D&G kenmerkt zich als juwelier door de eigentijdse creaties en sieraden die het huidige modebeeld aangeven en opwaarderen. Gewone juweliers en de online juwelier gaan nooit fout met D&G.

DKNY Oorbellen

Juweliers van DKNY maken oorbellen van dezelfde geïnnoveerde kwaliteit als de rest van de collectie: hip en hot. Als er een merk creativiteit uitstraalt, is het DKNY. DKNY is een trendmerk, dus de elegante oorbellen kunnen bij bijna alle outfits gedragen worden. Oorbellen bij een online juwelier doen het sowieso goed, maar juweliers met DKNY hebben het goed voor elkaar.

Breil ringen

De Italiaanse juweliers van Breil onderscheiden zich met eigentijdse horloges en sieraden, waaronder natuurlijk super trendy, opmerkelijke ringen. Juwelier Breil maakt gebruik van verschillende materialen die elk kenmerkende en stijlvolle ringen opleveren. Als groot merk blijft Breil bij zowel de gewone juwelier als de juwelier online gewoon degelijk en betaalbaar. Don’t touch my Breil!

Boccia armbanden

Boccia is een van de leiders op het gebied van titanium sieraden. Horloges, sieraden, colliers, oorbellen en uiteraard armbanden. Alle artikelen worden gemaakt van titanium, wat anti allergisch is en dus voor iedereen geschikt. Daarom dus ook te krijgen bij juweliers. Armbanden van Boccia zijn ook in het goud verkrijgbaar (in combinatie met titanium) en hebben een luxe uitstraling. Een online juwelier en gewone juweliers hebben met Boccia goud in handen.

Dji Dji Italia kettingen

De Italiaanse invloeden op de kettingen (en natuurlijk de overige sieraden in de collectie) van Dji Dji Italia maken deze juwelier (ook als online juwelier) een snelle stijger in sieradenland. De Love Stories collectie biedt trendy, kleine zilveren hartjes die opvallen en zeer in de smaak vallen. Verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren. Juwelier Dji Dji Italia slaat aan en weet haar doelgroep steeds weer te verrassen met verfrissende designs.

Pierre Gardin ringen

Juwelier Pierre Gardin draait al langer mee in de modebranche en mag zich met recht gerenommeerd ontwerper van ringen noemen. De ringen van Pierre Gardin zijn stijl, strak, modern en elegant. Een must in de collectie van juweliers en de online juwelier. Elke ring is geïnspireerd door invloeden van verschillende culturen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen staat Pierre Gardin bij juweliers bekend om kwaliteit. En ook dat is terecht. Een online juwelier heeft net zoveel als Pierre Gardin als gewone juweliers. En de klanten ook!

Zinzi armbanden

De juweliers van het Nederlandse Zinzi zijn de rising stars in sieradenland. De stijlvolle en luxueuze collectie is uitgevoerd is verschillende kleuren en goed te combineren met elkaar. De armbanden van Zinzi zijn dan ook trendy en hip en doen het erg goed bij gewone juweliers en de juwelier online. De collectie wordt elk half jaar uitgebreid met de laatste armband trends en trendkleuren. Voor een online juwelier een must voor de collectie.